Już nie wiem co mam wypożyczać. Miło by mi było gdybyście mi coś polecili. Prosze was o podanie tytułów i w miarę możliwości autora.
Piszcie o czym mniej więcej jest ta książka.

)

ooooo... no wiesz. "Jądro ciemności" na przykład jest arcydziełem. dalej to na przykład "Wesele" mi się podobało. "Zbrodnia i kara", "Ludzie bezdomni". no i "Makbet".yoka napisał(a):nie polecam lektur

do makbeta tylko doszlam i wnioskuje ze hamlet moim zdaniem lepszy od makbeta jak juz cos...Voronwe napisał(a):ooooo... no wiesz. "Jądro ciemności" na przykład jest arcydziełem. dalej to na przykład "Wesele" mi się podobało. "Zbrodnia i kara", "Ludzie bezdomni". no i "Makbet".
ja za lekturami nie przepadam tera dobra przyznaje ze popelnilam blad wypowiadajac sie ze nie polecam bo moze ktos tak jak ty lubi przepraszam postaram sie na przyszlosc pamietac
ja osobiscie lubie ksiazki takie z zycia wziete 

Voronwe napisał(a):ooooo... no wiesz. "Jądro ciemności" na przykład jest arcydziełem. dalej to na przykład "Wesele" mi się podobało. "Zbrodnia i kara", "Ludzie bezdomni". no i "Makbet".yoka napisał(a):nie polecam lektur

jasio733 napisał(a):A ja polecam wszystkie książki Dana Browna. Narazie przeczytałem tylko "Kod Leonarda da Vinci", własnie kończę "Zwodniczy punkt", a pozostało mi jeszcze do przeczytania: "Anioły i Demony" oraz "Cyfrowa Twierdza". Czy napisał jakieś inne książki to niewiem ale jeśli ktoś wie to proszę podzielić się ze mną tą informacją:D

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników