Zastanawiałem się nad Edziem i Mardakiem ale że Edzia w tym miesiącu mało widziałem (a to w końcu konkurs na użytkownika miesiąca) to oddałem głos na M.
Oto widzę ojca swego Oto widzę matkę swoją, moje siostry i braci moich Oto widzę szereg tych którzy byli przed nami Oto ich zew bym zajął wśród nich miejsce W Valhalli Gdzie bohaterowie żyją wiecznie
Hitch i droga eliminacji ^^ A ja jestem za Krwawym Edkiem i już
"A teraz jeśli nie będę umiał powstrzymać się od śmiechu, to nie masz prawa pijany starcze policzyć tego grzechu, musi minąć kilka dni zanim zdławisz w sobie krzyk, zanim nabierzesz nowych sił "
Soł, mój głos pomimo, że początkowo typowałam Mardak poszedł na Alladyna. Powód: jest Alladyn - jest rozmowa, kłótnia, coś się dzieje. W zasadzie to samo można powiedzieć o wyżej wspomnianej pani, ale trochę wadzi mi to o czym pisał HitcH.
Nie mów chop zanim nie przeskoczysz... Mamy jeszcze niecałe 3 godziny. Ktoś zdąży może jeszcze mnie przebić, nie zdziwiłabym się.
stoję twarzą w twarz z własną szarością delikatnym cieniem w kącikach ust widzę spłowiały uśmiech zapomniany przez czas realność gdzieś utkwiła między jednym a drugim nostalgicznym wspomnieniem trzymam się mocno tylko nie wiem czego i zupełnie po co
Gratuluję. Biorąc pod uwagę, że to konkurs na użytkownika miesiąca, a Mardak w lipcu napisała prawie pół tysiąca wartościowych postów - tytuł w pełni zasłużony.