Co ostatnio czytacie/czytaliście?
Jakie wywarło to na was wrażenie? Może czujecie potrzebę podzielenia się refleksjami na temat tej książki?
Podobało się /nie podobało się? Dlaczego?
Opowiadajcie ;]

Bardzo wciągająca lektura 

Debiutant krąży wokół ofiar Katynia i realiów Związku Radzieckiego. Czyta się dość przyjemnie i szybko. Ogromny plus z mojej strony za kompozycję i samą w sobie ideę, ale trudno wybaczyć niestety liczne usterki językowe (;
no i warto było. generalnie powieść dla dziewczyn, jestem w połowie i pochłaniam
świetna narracja i fabuła, hehe, główna bohaterka trochę szalona
polecam szczerze, muszę się potem rozejrzeć za innymi książkami tego autora 

gennos napisał(a):o, to ja widzę że tu same poważne lektury![]()
a mnie wpadła w ręce ostatnio dość lekka książeczka, ale piekielnie wciągająca - Federico Moccia "Amore 14". lubię łazić sobie po księgarniach i szukać różnych fajnych rzeczy do poczytania, to mnie zainteresowało, bo jest dość grubeno i warto było. generalnie powieść dla dziewczyn, jestem w połowie i pochłaniam
świetna narracja i fabuła, hehe, główna bohaterka trochę szalona
polecam szczerze, muszę się potem rozejrzeć za innymi książkami tego autora

szczerze to nie mogę się już doczekać ekranizacji! 
Ja tam się tej ekranizacji boję. Hobbit wprawdzie nie jest żadnym arcydziełem, ale mam nieodparte przeczucia, że i tak to spieprzą.gennos napisał(a):szczerze to nie mogę się już doczekać ekranizacji!

i chociaż jest się do czego przyczepić, nieraz zreszta, to jednak z przyjemnością oglądam trylogię po raz kolejny 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników