Wieloma kroczyłem ścieżkami, drogami cienistymi co wiodły w Grozy serce. Wdrapałem się na szczyt Zniszczenia i zanurzyłem w łonie Nienawiści ręce. Mów mi Adam
Ja slucham z kompa (standardowa karta dzwiekowa na plycie glownej) z podpietym wzmacniaczem Unitra i regenerowanymi wlasnorecznie Altusami 110 Kolumny dudnia bardzo przyjemnie. Aktualnie zbieram na nowy wzmacniacz.
A i jeszcze jedno! Precz z WinAmpem! Foobar rulesss!
sztuka musi być ńespodźaną, wszechpszeńkającą i z nug walącą
Zawsze kiedy korzystam z komputera, mam włączony jakiś program odtwarzający muzykę. W szkole, na dworze, wieczorem używam iPoda.
Ogólnie mam pecha do odtwarzaczy muzyki, nie jestem w stanie wymienić, ile mp3 miałam już w swoim życiu i o ile mojej siostrze taka sama służyła przez długi, długi czas, o tyle moja wytrzymywała góra miesiąc i nadawała się do śmieci.
Najczęściej na telefonie i komputerze. Czasem na Vivie i MTV, ale ostatnio jakoś rzadko.
Nudno jest tu bez ciebie. Nudno do obłędu! Jestem jeszcze wraz z wiewiórką i pieskiem, Piszę, czytam i palę, wciąż mam oczy niebieskie, Lecz to wszystko tylko siłą rozpędu.
Z reguły na piecu gitarowym, głośnikach Tracer, bądź moich nowych Sennheiser'ach. Od czasu do czasu uruchomię starą wieżę z Biedronki, nie pamiętam jakiej firmy, ale bądź co bądź - śmiga.
MP3, Boombox, komputer. Cha! Jestem na tyle stary, że pamiętam kaseciaki, walcmany i... winyle! Jednak bez wynalazku "MP3" świat wyglądał by inaczej, przynajmniej kieszenie