Czy możemy być jeszcze razem?

Logika serca jest niedorzeczna.

Re: Czy możemy być jeszcze razem?

Postprzez Angel19989 » 13 lis 2011, o 19:06

wiem że mu zależy i mnie kocha bo chciał mi się oświadczyć. chce mu dzisiaj albo jutro napisać smsa by się w końcu odezwał. ja muszę z nim pogadać bo jest dla mnie tym jedynym i pierwszy raz to czuje.
Angel19989
Użytkownik

Postprzez Angel19989 » 18 lis 2011, o 17:40

dzwonił wczoraj chciał bym przyjechała do niego na sobotę i niedziele powiedziałam że to przemyśle jednak dzisiaj mi napisał że jedzie do siostry i wraca 28listopada. mówił że zależy mu i że chce ze mną szczerze porozmawiać i żebym się zgodziła do niego przyjechać jednak teraz nie odbiera od mnie tel i ma wyłączony. zaczynam głupieć.

odebrał dzisiaj tel powiedział że jest w gościach. czuje że trzyma mnie teraz na dystans przez to że nasłuchałam się o nim kłamstw. tęsknie za nim co raz bardziej.
Angel19989
Użytkownik

Postprzez Angel19989 » 24 lis 2011, o 21:38

mam prośbę zrobiła się przeszkoda. znacie może sposoby na wścibskie siostry które próbują rozdzielić was z drugą połówką?
Angel19989
Użytkownik

Postprzez Kez » 3 gru 2011, o 23:08

jednak w maju tego roku okazało się, że bał się mi powiedzieć prawdę, że dostał odwapnienia i wszystkie górne zęby mu wypadły, bał się mojej reakcji.
hahahahaha --- > Przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać :roll: + :twisted: "Nie mam zębów i nie wiem jak będziemy się całować i i i i w sumie to tam nie wiem jak to będzie dalej bo ja nie mam zębów a Ty masz i nie wiem czy to sprawiedliwe i zależy mi na Tobie ale chyba nie na takim poziomie żeby Ci o swoim problemie powiedzieć prosto w oczy ;(" :twisted:
Po tym wróciliśmy do siebie, ale mieliśmy razem pracować.
Aha to znaczy że Uwierzyłaś w tą bajeczkę Hmm ciekawe... nie Uważasz że to mało prawdopodobne ? poza tym biorąc pod uwagę
Czuję, że mu zależy.
Napisz mi na jakiej podstawie to Stwierdzasz i czy Uzyskałaś jakieś dowodu na to że on naprawdę stracił wszystkie górne zęby? :570: (Hm teraz ma ? to znaczy ma implanty? - pytam tak z ciekawości ... :roll: )
Miesiąc temu historia się powtórzyła, podstawił tym razem koleżankę jako swoją dziewczynę, bo nie chciał być ze mną na odległość.
Bardzo mało informacji podałaś... bo po 1 skąd Masz inf że to była tylko koleżanka? przyznał Ci się?
Całość tego co napisałaś nie trzyma się całości... Rozmawialiście ze sobą na temat problemu związanego z "odległością" ? i z jakiego powodu nie pracujecie razem ?
Spacer po parku we dwoje..
Gdzie zamiast drzew rosną krzyże...

Kez...

Chwile Amnezyjnego Istnienia - na pewno w tym roku...
Kez
Użytkownik

Zbanowany

Postprzez Znaczka » 3 lut 2012, o 10:53

Angel - siostry niestety nieraz właśnie takie wścibskie są,ale niestety nic poradzić nie można,jeśli same nie rozumieją ,że robią coś źle,to nikt im tego nie wytłumaczy,a jeszcze mogą być bardziej zawzięte.A co do Twojego lubego,to nie uważasz,że zachowuje się co najmniej dziwnie? Niby chce Ci wszystko wyjaśnić,a unika z Tobą spotkania.Może chodzi u niego o coś innego niż kłopoty z uzębieniem? Ale dopóki się z nim nie spotkach i wszystkiego on Tobie jasno nie wytłumaczy, nie zrozumiesz jego postepowania.Więc albo konkretnie i jasno postaw sprawę i zmuś go do spotkania,albo niestety będziesz musiała zapomnieć,że kogoś takiego znałaś.Nie warto żyć w ciągłym stresie i niepewności.Powodzenia. :(
Znaczka
Użytkownik

Użytkownik miesiąca (1)

Poprzednia strona

Powrót do Nasze uczucia