Konkurs na Dyrektora Forum!

Chcesz wesprzeć nasz serwis? Zapraszamy.

Konkurs na Dyrektora Forum!

Postprzez Pawlak » 9 lut 2007, o 18:14

Serwis ZycieNastolatkow.pl ogłasza konkurs na posadę Dyrektora forum. Innymi słowy głównego admina technicznego, który zajmie się jego rozwojem i rozbudową.

Nasze wymagania:

- Bardzo dobra znajomość języka php i skryptu phpbb2 (najlepiej w wersji by Przemo).

- Dodatkowe umiejętności techniczne - ajax, c++, grafika komputerowa - mile widziane.

- Przede wszystkim jednak dużo czasu. Bo taka praca pochłania go sporo.

- I.. doświadczenie

Mając ponad 3500 użytkowników, 3200 tematów i 100 tysięcy postów na forum zależy nam na tym, by prezentowało się jak najokazalej. Bo przecież forum jest dla użytkowników. Chcemy im dać to, czego inne fora nie mogą dać.

A forum to tylko jeden z działów portalu ZN. Mamy oczywiście i inne. Wraz z Nowym ZN każdy z nich mus być odświeżony. Także forum. Stąd ten konkurs.

Zgłaszać się można w tym temacie do 25 lutego br. Prosimy o podanie kontaktu, gdyż z każdym kandydatem zostanie przeprowadzona rozmowa kwalifikacyjna.

Powodzenia! ;)
"Każdy ma prawo do rzeczy możliwych"
Obrazek
Pawlak
Prezes

NK - forumzn.pl (2)

Postprzez Frodo » 15 lut 2007, o 10:45

Ja chciałbym się zgłosić na tą funkcje. Paweł ma ze mną kontakt więc mam nadzieje że nie muszę go tutaj podawać. Znam się na wielu rzeczach a teraz mam czas. Teraz wszystko zależy od was ;) Pozdrawiam
I cant live without You....
You are my world :*
Ania :*
Frodo
Użytkownik

Zgłoszenie

Postprzez Sebson » 20 lut 2007, o 19:35

Chętnie podjąłbym się takiego zajęcia. O to moje zgłoszenie:

Imię: Sebastian
Miejsce zamieszkania: Lublin
Kwalifikacje: współtwórca serwisów o tematyce gier komputerowych oraz telefonii komórkowej, główny operator czata obrazkowego serwisu Skylove.pl + główny moderator forum dyskusyjnego Skylove.pl, administrator katalogu WWW serwisu Webhelp.pl + moderator forum dyskusyjnego serwisu Webhelp.pl
Dodatkowe cechy: Jestem ciepły, cierpliwy, delikatny, dyskretny, inteligentny, kochający, liberalny, lojalny, miły, na poziomie, niezależny, odpowiedzialny, praktyczny, przyjacielski, przyjazny, punktualny, rozważny, troskliwy, uprzejmy, wiarygodny, wrażliwy, zdecydowany
Zainteresowania: ogólna pojęta informatyka.
Kontakt: w profilu.
Sebson
Użytkownik

Postprzez Pawlak » 26 lut 2007, o 16:55

Dziękujemy za zgłoszenia. Konkurs został nierozstrzygnięty. Nie wybierzemy obecnie osoby na tę funkcję.
"Każdy ma prawo do rzeczy możliwych"
Obrazek
Pawlak
Prezes

NK - forumzn.pl (2)

Powrót do Rekrutacja