1: 16 lat, 1994r.
2: podstawowa, tyle co na lekcjach w szkole.
3: Mogę powiedzieć, że całkiem niezła.
Sporo czytam, lubię literaturę psychologiczną, z 'pięknej' np. Vonnegut, Kundera.
Jakiś czas temu bardzo kręciła mnie fantastyka, Tolkien. Wiersze: Baczyński, Herbert. (staram się czytać,
ale różnie z czasen bywa)
4: dobra.
5: dobry sposób na humanistyczne "się rozwinięcie" ścisłego umysłu, wypełnienie nocnej nudy, gdy umysł jest w stanie tylko słuchać muzyki i czytać (śpię bardzo mało), propozycja od kilku osób, "przypadnięcie mi" portalu do gustu od samego początku, inteligentni, mądrzy [yayks!] ludzie, fajny klimat, atmosfera. wystarczy.
6: sarkastyczny indywidualista, realista z krwi i kości,
moje serducho składa się głównie z geologii, muzyki, głupich pomysłów i miłości do płci pięknej;) wbrew wyżej wymienionym ironicznym pozorom wrażliwy i czuły (?)... mam zdecydowanie zawyżone ego i jestem tego w zupełności "świadom". W wolnych chwilach zajmuję się tematyką świadomego snu, grą na gitarze, czytaniu książek, spontanicznymi akcjami, [takie opisy są nudne] kocham punk i całą jego ideologię, "jaram się" latami 80-tymi, uwielbiam klasycznego rocka, z większością odłamów. Metalem nie pogardzę, muzyka jest dla mnie tlenem, jeżdżę na koncerty, słucham cały czas... będzie tego.
7: główny opis wyżej.... geologia, geografia, świat(?), muzyka, podróże przed siebie bez celu, książki, kino (kolejna dość duża pasja)...styknie.
8:
janixor@gmail.com ; gg:5524338
Salut, Krzysiek.
Przyjęty