Lvcivs_Avgvstvs napisał(a): Ja np. żeby zjeździć kilka miejscowości w swoim województwie musiałem z gościem ciągać się peksą. Razem z torbami towaru...

No a te oklejone busy

Lvcivs_Avgvstvs napisał(a): Jeśli będziesz przedstawicielem, jakiegoś zachodniego przedsiębiorstwa to możliwe, że dostaniesz jakiegoś furgona, Yarisa, nawigację i może laptopa.

Michał napisał(a):A jak sobie wyobrażasz dostać w Polsce na sam początek służbowe auto z GPSem? Ile to razy tacy przedstawiciele mnie pytali jak dojechać tu i tu, bo nie mogą znaleźć

Fał napisał(a):Jak Ci już ta wielka korporacja ten niewielki wydatek do służbowego samochodu da to koniecznie daj znać...

Ok, możesz jeszcze podać numer telefonu? Czy wystarczy zadzwonić na 0 700 880 008 i tam cię znajdę?![]()
Tak na marginesie to jest to trochę żałosne aby wymagać od Poznaniaka znajomości Warszawy czy Olsztyna i jeszcze liczyć że załatwi sprawę z prędkością światła

Tak na marginesie to jest to trochę żałosne aby wymagać od Poznaniaka znajomości Warszawy czy Olsztyna i jeszcze liczyć że załatwi sprawę z prędkością światła

Patryk napisał(a):Nie masz żadnego pojęcia o pracy PH - pytasz o to na młodzieżowym forum. Co oznacza, że zapewne nie będziesz zbyt efektywny. Co oznacza wydatki - chociażby na szkolenie. I czego oczekujesz? Nowego samochodu, laptopa?

A skąd mam mieć pojęcie?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników